Fra dating til forhold homo vi gutter

fra dating til forhold homo vi gutter

Gutter skal ikke være mødre. Allerede som åring, begynte jeg å stille mange spørsmål om meg selv og det som skulle bli min identitet — særlig om legning. Jeg hadde en Harry Potter-skoledagbok hvor det var en egen side med bilde av skuespilleren, Daniel Radcliffe. På dette bildet tegnet jeg hjerter, blondeborder og stjerner. Jeg var oppslukt av Daniel.

Homofili var et begrep jeg visse om, men ikke helt forstod hva betydde. Derfor var denne kreative gjerningen helt uskyldig for meg. Likevel gjorde den at jeg fikk en klump i magen som sa at dette bilde må holdes hemmelig — særlig for klassen. Våren kom vendepunktet. På leir med klassen i en øde havneby, fant en av mine bestevenner skoledagboka. Jeg måtte svare på mange uhyggelige spørsmål, og ikke bare av min bestevenn.

Nyheten spredte seg som ild i tørst gress, og plutselig visste hele klassen det. Mitt liv ble som en skivebom, der det gjaldt å stille de mest treffene spørsmålene: Leirturen fikk meg til å stille spørsmål om meg selv.

Liker jeg gutter eller jenter? Da jeg var 13 år, ble jeg sammen med ei jente. Hun hadde fantastisk hår, tøff personlighet, og var et varmt menneske - men det var det verste forholdet jeg noen gang hadde vært i.

Hun mente at vi var et sjelepar og skulle være sammen for evig og alltid. Men under vårt forhold klarte jeg ikke slutte å tenke på Daniel i skoledagboken, og som jeg hadde oppgradert til en stor plakat på innsiden av klesskapet mitt. Da vi slo opp, sto jeg foran plakat-Daniel og innså at det var egentlig han jeg elsket for alltid, selv etter at døden skilte oss ad. Jeg måtte fortelle dette til noen. Med leiropplevelsen friskt i minnet, klikket jeg meg derfor inn på nettet i steden.

Onlinespillene Runescape og Habbo Hotell, var to steder jeg ble en tilhenger av. Her skapte jeg mitt alias, Mrs Tamara. Hun hadde alltid langt, brunt hår, gylden hud, rosa kjoler og et mer vågalt språk enn det jeg ellers turte i virkeligheten. Poenget var ikke at jeg ville være en jente, men tanken om at jeg kunne utfolde et indre uttrykk inspirerte meg. Gjennom Mrs Tamara kunne jeg fortelle verden at jeg likte gutter, og med det lærte hun meg hva homofili skulle bety for meg.

Selvtilliten vokste for nå hadde jeg fått uttrykke mine følelser gjennom virtuelle verdener. Allikevel var jeg ensom. Jo mer inderlig jeg deklamerte min kjærlighet for Daniel Radcliffe og gutter generelt, desto mer ble jeg minnet på at Mrs Tamara kun var et skalkeskjul. Et alias jeg egentlig bare gjemte meg bak.

Verken Runescape eller Habbo Hotell kunne fortelle meg eller peke ut andre gutter som likte gutter — gutter som meg selv. Jeg kunne jo ha avslørt Mrs Tamaras hemmelige identitet, men da ville de tygge rammene jeg hadde skapt for meg selv blitt ødelagt. Det var da jeg oppdaget Gaysir.

Dating- og treffnettsiden for homofile, lesbiske, transepersoner og alle type legninger, identiteter og personligheter. Men da jeg lagde meg en profil, fikk jeg den samme klumpen i magen som da jeg pyntet bildet av Daniel med hjerter. Hva om noen oppdaget det? I første omgang lagde jeg derfor en slags anonym bruker. Du har deaktivert javascript. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Satt å snakket med en venninne her om dagen.

Hun har akkurat blitt singel og meldt seg inn på Tinder. Når sant skal sies er hun ikke den vakreste jenten jeg kjenner og, kanskje stygt å si det, ikke så attraktiv. Jeg satt og så henne sveipe på Tinder og nesten hver eneste gang hun fant en hun likte fikk hun match.

Vi snakker type 9 av 10, alt fra normale gutter til veldig kjekke menn. Det var nesten latterlig å se på. Jeg har hatt en teori om at mange gutter "liker" alle jenter de ser på Tinder som en taktikk for å få treff. Denne teorien fikk seg en solid boost når jeg satt der med venninnen min. Ikke sjans at hun er så populær. Hvorfor er dette negativt? Jo, fordi kvinner er mer selektive. Når de sveiper så sveiper de bare menn de liker. Damene slutter å sveipe når de får nok matcher.

La oss si at du bor i en storby som Oslo eller Bergen der det er flere tusen profiler av hvert kjønn. Liker de hver 3 gutt tar det dem ca.

Da har de 10 matcher. Med flere tusen gutteprofiler skal det mye til at du er blandt de 30 første denne damen ser. Når vi legger til at Tinder-algoritmen favoriserer de som har liket damen fra før blir det enda vanskeligere å få "visninger" av sin profil. Dermed ender mange menn opp med å ikke få match fordi de rett og slett ikke blir eksponert nok mens jenter slutter å sveipe fordi de har fått nok.

Dermed blir Tinder, mot sin hensikt,et vanskelig forum å nå igjennom til jenter på fordi jenter opplever enorm tilgang og konkurransen blir steinhard. På ordinære datingssider må man i hvertfall ta seg bryet med å skrive noe og da blir det lett å sile ut dem som copy paster.

Hva tror dere om dette? Er jo drikkelek det da mann Lage en ny tinderprofil, og like alt og alle man kommer over! Mer seriøst enn det tar i hvert fal ikke jeg Tinder! Nja, jeg vil tro det er mange nok damer som gjerne tar mye mer enn 10 matcher. Ei jeg holder på med nå har godt over matcher på tinder som sender søte meldinger til henne, som jeg har svart på av og til.

Jeg vil tro det har mer å si om man selv er attraktiv. For all del, det er nok kraftigere seleksjon for menn enn for kvinner. Dette innlegget har blitt redigert av Cs freak: Ikke heng deg opp i tallet, det var teorien som var viktig.

Saken her var at min venninne, som etter min mening ikke er så fysisk attraktiv, håvet inn matcher som hun skulle vært den fotomodellen. Det hang ikke på greip. Bare bli homser alle sammen så slipper dere alt jente sølet overhodet..

Er ingen homse tass selv, men jenter er bare rot og mas. Slutt med detta tinder tullet og dra heller på fisketur ellerno å få frisk luft. Bare for å oppsummere grindr homoutgaven: Du får se en liste med profilbilder, sortert på avstand fra deg.

De får ikke beskjed om at du har vært innom profilen deres - vil du ha kontakt må du sende en melding, men alt og alle kan se på profilen din og sende deg meldinger. Og, som forventet fra en tjeneste med bare gutter: Det er en veldig lav terskel for å sende nakenbilder. Det er samme sak på vanlige datingsider. Og mange menn velger da å kontakte ALLE kvinnfolk de kommer over.

Fra dating til forhold homo vi gutter

Som å få servert en haug med private spørsmål, på bakgrunn av en kjæreste av samme kjønn. Men det er vel ikke noe fasit svar her! Bak nedrullede gardiner Ta en titt inn i Florence Welchs dagbok. Det er jo slettes ikke uvanlig at dette tar lang tid for mange, særlig tidligere da det homofile miljøet ikke var så åpent som det er i dag. I et fransk psykologieksperiment fra undersøkte en fransk forskergruppe kvinners vurdering av en mann med og uten en hund ved sin .

MASSASJE TELEMARK NURU HOMO MASSASJE

Fra dating til forhold homo vi gutter

Scroll to top